Kavos skrudinimas niekada nebuvo toks paprastas!
Naudojant Selmi gamintojo įrangą galima greitai ir sumaniai pasiekti idealų skrudinimo lygį.
Kavos skrudinimas – kas tai?
Kavos žaliava, kurią kada nors gėrėme, yra taip vadinama žalia kava. Prieš malant ir plikant kavos pupelės turi būti paskrudintos. Tai labai svarbus procesas, kadangi labiausiai paveikia gėrimo kokybę. Iki šiol kavos skrudinimas buvo labai sudėtingas. Šis procesas reikalavo specialių žinių ir didelės patirties. „Roaster Selmi“ suteikia galimybę tapti skrudintoju praktiškai kiekvienam, užtikrinant aukščiausią kokybę ir norimą skrudinimo laipsnį.
Kodėl turėčiau skrudinti kavą pats?
Tai galimybė gauti labai dideles papildomas pajamas, prisidedančias prie jau veikiančio verslo. Kilogramas aukštos kokybės žaliavos – žalių kvos pupelių, kainuoja apie 5 EUR. Jei Jūs parduodate 5 kg kavos per dieną po mėnesio galite sutaupyti iki 2000 EUR! Investicijos atsipirkimo skaičiavimus Jūsų verslui gali parengti bendrovės Primulator pardavimų vadybininkai.
Ką dar gaunu, pats skrudindamas kavą?
Skrudinant savo kavą, nesunku susikurti savo originalų mišinį, kurį galima įsigyti tik Jūsų parduotuvėse/kavinėse. Todėl kavos Jūsų pasiūlymas tampa patrauklesnis, išskirtinis, unikalus ir prieinamas tik Jūsų klientams.
- Savarankiškai skrudinant kavą labai lengvai galite sukurti išskirtinį ir originalų kavos mišinį, naudojama tik Jūsų parduotuvėse/kavinėse.
- Skrudindami pupeles savo naudojimui, užtikrinate savo klientams kavos šviežumą ir kokybę.
- Kiekvienas savo reikmėm kavą skrudinantis kavininkas kontroliuoja visą kavos ruošimo procesą – nuo skrudinimo iki malimo ir plikimo.
- Skrudinant savarankiškai taip pat galėsite prisijungti prie eitinio „Speciality Coffee“ segmento, kuriame dauguma kavinių ir CoffeeShop‘u dažnai pasiekia aukštą lygį ir didelį vartotojų pripažinimą, o kartu ir lojalumą.
