Greitas šokolado lydimas ir temperavimas. Kompaktiški matmenys. Vibracinės plokštės yra pašildomos žemos įtampos šaltiniu. Paprastas įrenginio plovimas ir priežiūra. Greitai išimamo sraigtinio pakėlimo mechanizmo dėka cirkuliacinio tunelio valymas yra greitas ir paprastas (apie 5 min.).
Papildomus pranašumus sukuria įrenginio konstrukcija, leidžianti maišyti šokoladą su kitais maistiniais priedais skoniui ir kvapui pagardinti, pvz. smulkintais riešutais, smulkintais kakavos pupelių branduoliais ar kitais aromatingais priedais. Šokolado dozavimui įrenginys turi integruotą volumetrinį dozatorių ir srovės kontrolės pedalą.
Vartotojas turi galimybę pajungti ir sinchronizuoti papildomos įrangos darbą, pvz. glaistymo stalą R200.
Tais atvejais, kai būtina užtikrinti ypatingą šokolado apdorojimą, Futura EX gali išlaikyti kristalizaciją žemesnėje temperatūroje nei temperatūra įprasto temperavimo proceso metu. Dozatorius ir pedalas šokolado srauto valdymui. Vibracinės plokštės šildomos žemos įtampos šaltiniu.
Injection Plate
Standartinės dozavimo plokštė naudoja 24 purkštukus: išpilstymas 8x3
R200 Legend
Trijų sekcijų konvejerinis stalas glaistymui šokoladu